Voorjaar 2020 openen we een nieuw zwembad in Vichte

Het zwembad focust op een optimale sportbeleving voor zoveel mogelijk doelgroepen: van scholen tot zwemclubs en recreatieve zwemmers, van jong tot oud. Er is ook aandacht voor de noden van mensen met een beperking, onder meer door een vaste lift in elk van de twee baden.

De grote ramen in alle gevels geven het bad een open karakter en verbinden het met de rustige buitenomgeving. Een performant binnendak zorgt voor een optimaal akoestiek comfort.

Al bij het ontwerp van het zwembad dachten we na over de veiligheid van de zwemmers. Zo zijn de baden zoveel mogelijk noordelijk georiënteerd, om te vermijden dat laag invallend zonlicht de redders zou verblinden. Daarnaast heeft het redderslokaal een goed zicht op beide banen en is het EHBO-lokaal vlakbij.

We zoeken gemotiveerde collega's om het zwembad mee uit te bouwen

Redders

Binnen het team redders garandeer je de veiligheid van zwemmers, sta je in voor de netheid en de algemene orde in het zwembad en zorg je voor een klantvriendelijk onthaal van de bezoekers.

Hoofdredder

Als hoofdredder coördineer je de dagelijkse werking van het zwembad, coach je je collega’s en zie je samen met hen toe op de veiligheid van de zwemmers.

Onderhoudsmedewerkers

Als onmisbare schakel in het team zorg je voor de netheid van het zwembad en het gebouw. Je bent het aanspreekpunt voor de bezoekers en zorgt voor een kwalitatieve sportieve ervaring.

FARYS | TMVW is iets voor jou als je...

…. je dagelijks wil inzetten voor kwaliteitsvolle sportieve dienstverlening

klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt, open en transparant communiceert, trots bent op je deskundigheid en voldoening haalt uit je betrokkenheid

… houdt van werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor opleiding

… warm wordt van een bedrijf dat milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid veel aandacht geeft.

Wens je als Hoger Redder ons team flexibel te versterken dan kan je lid worden van onze oproeppool: