Voorjaar 2020 openen we een nieuw zwembad in Vichte

Het zwembad focust op een optimale sportbeleving voor zoveel mogelijk doelgroepen: van scholen tot zwemclubs en recreatieve zwemmers, van jong tot oud. Er is ook aandacht voor de noden van mensen met een beperking, onder meer door een vaste lift in elk van de twee baden.

De grote ramen in alle gevels geven het bad een open karakter en verbinden het met de rustige buitenomgeving. Een performant binnendak zorgt voor een optimaal akoestiek comfort.

Al bij het ontwerp van het zwembad dachten we na over de veiligheid van de zwemmers. Zo zijn de baden zoveel mogelijk noordelijk georiënteerd, om te vermijden dat laag invallend zonlicht de redders zou verblinden. Daarnaast heeft het redderslokaal een goed zicht op beide banen en is het EHBO-lokaal vlakbij.

We zoeken gemotiveerde collega's om het zwembad mee uit te bouwen

Redders

Binnen het team redders garandeer je de veiligheid van zwemmers, sta je in voor de netheid en de algemene orde in het zwembad en zorg je voor een klantvriendelijk onthaal van de bezoekers.

Oproeppool redders

Wil je ons team via een oproepsysteem af en toe versterken? 

Redder worden

Wens je deel uit te maken van ons team redders maar beschik je nog niet over het diploma ‘Hoger Redder’? We organiseren voor het invullen van onze vacatures een opleidingstraject tot hoger redder.
 

FARYS | TMVW is iets voor jou als je...

…. je dagelijks wil inzetten voor kwaliteitsvolle sportieve dienstverlening

klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt, open en transparant communiceert, trots bent op je deskundigheid en voldoening haalt uit je betrokkenheid

… houdt van werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor opleiding

… warm wordt van een bedrijf dat milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid veel aandacht geeft.