6 redenen om bij ons te werken

1. boeiende, gevarieerde functies in publieke dienstverlening met verantwoordelijkheid en lokale impact

2. een groot, stabiel bedrijf

3. duidelijke en correcte arbeidsvoorwaarden

4. een mooie balans werk-privé

5. begeleiding en opleiding

6. een duurzame onderneming

Ontmoet je toekomstige collega's

Lorenz
Buizenfitter Productie en Transport

Als je mannen in de straat bezig ziet, verwoed bezig met graven en sleutelen aan een drinkwaterleiding, dat zijn wij.

Een lek dichten, een leiding onderhouden, een loodvervanging … onze job biedt heel wat afwisseling. Want geen probleem is hetzelfde.
Kenmerkend voor onze job? Dat je niet bang mag zijn om je handen vuil te maken, technische feeling moet hebben en heel erg op elkaar ingespeeld zijn. We gaan per 2 op de baan, en dan spreek je op den duur met elkaar zonder woorden. Want dat lek, dat moet zo snel mogelijk dicht. We roteren ook in een wachtploeg, want problemen aan de drinkwaterleiding wachten niet tot als het de kantooruren zijn.

Soms is het tanden op elkaar zetten en doordoen, want we zijn buiten bij alle weersomstandigheden. Maar samen met je collega’s zorgen dat mensen drinkbaar water hebben als ze de kraan open draaien, is dat niet de schoonste job die er is?
 

 

Tiago
Projectcoördinator drinkwaterinfrastructuur

Als projectcoördinator beheer ik een project van A tot Z.

Van A tot Z, dat is: samenwerken met de tekenaar om tot een goed plan te komen, vergunningen aanvragen, bestellen van materiaal, afspreken met de aannemer, de werven opvolgen, de facturen controleren… maar ook de communicatie met de bewoners. Ik ben het aanspreekpunt van het project.

Onze projecten gaan immers steeds over drinkwaterleiding en riolering. Er is dus een directe en grote impact op de klant: de bewoners van de betrokken straten.
Dat maakt dat ik goed moet kunnen organiseren, opvolgen en communiceren maar ook dat ik snel moet kunnen schakelen en zorgen dat het project vlot verloopt. Belangrijk is dat de klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Ik krijg veel verantwoordelijkheid dus, ook veel voldoening.
 

Frederik
Projectcoördinator Facility management | onderhoud

Als projectcoördinator facility management ontzorgen we onze klant door voor hen op-maat sport- en andere publieke gebouwen te beheren.
Denk aan zwembaden en sporthallen maar ook aan gemeentehuizen, scholen, bibliotheken, brandweerkazernes, buitenterreinen …

Wij zorgen er voor dat het gebouw of terrein in goede staat is en blijft.  Dat gaat van screening en audit over keuringen, zorgen voor brandveiligheid, het opvolgen van de milieuwetgeving en vergunningen, tot kleine investerings- en renovatieprojecten.

Er zit dus heel wat variatie in onze job! Om dit allemaal tot een goed einde te brengen, moeten we als projectcoördinator stevig in onze schoenen staan. Zelfstandig werken, proactief denken, sterke communicatie en flexibiliteit, het zijn maar een paar eigenschappen die ons typeren. We zijn het aanspreekpunt voor de vennoot, de klant en de onderaannemer. Daar steken we veel tijd en energie in. Maar de voldoening als we een perfect draaiend zwembad hebt, waar de vennoot geen zorgen over heeft en de klant met plezier komt zwemmen, daar doe we het voor.